Uvjeti korištenja

Pristup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su niže navedenim uvjetima i odredbama. Nastavite li ih dalje koristiti, smatrat će se da ste pristali na predmetne pravne uvjete.

• Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnim za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih internet stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetne internet stranice ili u vezi s njima.

• Sve informacije dostupne na ovim internet stranicama isključivo su informativnog karaktera, za osobnu upotrebu. Ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima, bez prethodne pismene dozvole vlasnika stranice. Svi podaci i materijali na stranici su autorski rad i time zaštićeni. Istovremeno pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge ovih internet stranica, pojedinačnih elemenata internet stranica, dizajna logotipa, bez izričitog pismenog odobrenja vlasnika.

• Informacije koje objavljujemo na ovoj internet stranici smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja.

• Do zakonom predviđenih ograničenja, vlasnik stranice neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na ovim internet stranicama.

• Podaci i informacije objavljene na ovoj internet stranici se mogu u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti.

• Ova pravila podložna su izmjenama i važećima se smatraju ona trenutno izložena na stranicama.