Filčić radiona auto

Autolimarska radionica Filčić registrirana je 1992. godine i kroz zadnjih dvadeset godina pratimo sve moderne trendove u autoservisnoj industriji. Bavimo se isključivo popravcima tj. sanacijom, vraćajući oštećena vozila u prvobitno stanje.

Najčešći popravci koje obavljamo su oštećenja karoserije na motornim vozilima. Pod time podrazumijevamo širok raspon popravaka od elektroničkih sklopova, lima, aluminija i plastike, eko boje i laka, kože, tapecerije, pvc legura, poliesteriola i još niza drugih tehničkih inovacija...

Popravak ovisi o stupnju oštećenja pojedinog dijela, kojeg je nastojimo prvo popraviti ili u slučaju da je oštećenje preveliko zamjeniti. Za naručioca posla popravak predstavlja manji trošak, te ne utječe na čvrstoću karoserije. Primjenom uputa proizvođača i pravilnim korištenjem alata i strojeva svi popravci se izvršavaju po pravilima struke. Svi izvršeni radovi podliježu garanciji.

Sanacija popravka bazira se na radnom iskustvu uz stalnu edukaciju izvođača radova. Za održavanje i popravak potrebno je iskustvo i znanje, koje redovito usavršavamo prateći svjetske trendove u autoservisnoj industriji. Radionica kao cjelina sadržava spoj tehnologije za popravak i višegodišnjeg iskustva zaposlenih, što nam omogućuje popravak Vašeg vozila u najkraćem mogućem roku.